Eie eller leie – valget er ditt

I Signaturhagen på Nøtterøy er alt lagt til rette for en enkel og bekymringsfri hverdag. De lyse, moderne leilighetene ligger sentralt plassert i grønne omgivelser rett ved Nøtterøy golfbane. Her er du den første som tar ting i bruk – alt er splitter nytt. Du får også nyte godt av en rekke påkostede fellesrom og -fasiliteter langt utover det som er vanlig; treningsrom, selskapslokale med fullt utstyrt kjøkken, motstrømsbasseng og gjesteleilighet, for å nevne noe.

Du kan se frem til en tilværelse hvor mange av de praktiske gjøremålene kan overlates til andre, mens du kan bruke tiden akkurat som du vil. Det er med andre ord rom for å være aktiv og sosial, i akkurat den utstrekkingen du selv ønsker. Det mest spektakulære er allikevel vinterhagen: Den fabelaktige, grønne lungen med planter og trær fra hele verden som binder boligene sammen og virker som balsam både for kropp og sjel.

Mange synes at Signaturhagen på Nøtterøy er en spennende, ny mulighet, og har valgt det som sitt nye hjem, men det er fortsatt flere fine leiligheter å velge mellom. Nå kan vi i tillegg tilby en helt ny og fleksibel finansieringsmulighet.

Fleksibel eieform gir større forutsigbarhet


For de aller fleste av oss er valget av ny bolig blant de viktigste vi tar. Livet er uforutsigbart og livssituasjonen kan noen ganger endre seg på en måte man ikke har planlagt. Det som er et riktig valg i dag, kan vise seg å passe mindre bra i løpet av noen få år. I Signaturhagen har du derfor mulighet til å leie leilighet med samme fordeler og rettigheter som ved kjøp.

Mer tid – og penger

En av de største fordelene ved å leie din neste bolig, er at du får frigjort egenkapital. Ved salg av din nåværende bolig kan den frigjorte kapitalen brukes på reiser, opplevelser og andre gleder i en fase av livet der mange har mer tid til seg selv enn det de har hatt tidligere.

Trygge rammer – ingen overraskelser

I stedet for en kjøpekontrakt på leiligheten kan du inngå du en 3-års leieavtale med mulighet for kjøp av boligen. Hvis du på et tidspunkt ønsker å kjøpe leiligheten du bor i, har du gjennom leieforholdet rett til det én gang per år. Dette er selvfølgelig ingen plikt, men en mulighet du har gjennom å leie av oss. Leie er kun ment for deg som har behov for en primærbolig – fremleie ikke er tillatt.